Surfing

Hvide Sande Campings skønne omgivelser byder også på nogle af Europas bedste surfsteder.

Ringkøbing Fjord, som er 40 km lang og 10 km bred er helt særegen i sin klasser og byder på suverænt gode forhold for både windsurfere, kitesurfere og SUP-surfere, med nogle af Europas bedste vind og vejrforhold.

Vandet er perfekt for alle windsurfere uanset om du er helt nybegynder, eller meget rutineret, da der er lavt vand op til 600-700 meter fra kysten.

Er man ude efter lidt mere udfordring, ligger Vesterhavet 200 meter fra campingpladsen. Der er ligeledes gode forhold for den rutinerede paddelsurfer, windsurfer, kitesurfer og SUP-surfer – de mange bølger giver gode udfordringer og surfer man på Hvide Sande Sydstrand er der livreddere tilstede i sommersæsonen.

I området er der mange surfere af mange forskellige nationaliteter, surferne er typisk meget imødekommende mennesker, som ikke er bange for at dele deres viden og evner med andre, så der er rige muligheder for enten at få pudset teknikken af, eller blot lære nogle grundlæggende ting af mere øvede surfere. Også mange lokale dyrker surfing, så her er der også mange tips og tricks at hente.

Surfskole westwind syd

Som nærmeste nabo har Hvide Sande Camping, Westwind Syd. Her er der mulighed for surfskole, butik, rigbokse og bade- og toiletforhold. Et moderne, nyrenoveret surfcenter med kompetente og dygtige medarbejdere, som kan rådgive og vejlede alle, nybegyndere som øvede får her muligheden for den ultimative oplevelse.

På surfskolen tilbydes undervisning til alle, uanset niveau og skolens erfarne instruktører giver garanti for at begyndere kan lære at surfe. Der undervises i windsurfing, kitesurfing, paddelsurfing og SUP-surfing og surfskolen stiller dragt og udstyr til rådighed.

Andre aktiviteter

Cykling

Området omkring Hvide Sande tilbyder alt til en perfekt cykelferie. Vestkyststien en del af verdens længste cykelsti ligger lige ved Campingpladsen.

Lystfiskeri

Hvide Sande byder på noget af det mest afvekslende fiskeri – molefiskeri, havfiskeri, fjord- og å-fiskeri – spændende muligheder hele året rundt.

Hvidesande.dk

Læs mere om aktiviteter og muligheder på regionens hjemmeside HvideSande.dk

1
2
3
4
5