Hvide Sande Camping Hvide Sande Camping Hvide Sande Camping
dansk deutsch | dansk dansk

Badning

Holder man ferie på vestkysten, er det oplagt at tage til stranden. I Hvide Sande er der rige muligheder for at bade både i det brusende Vesterhav og den rolige Ringkøbing Fjord.

Ved Vesterhavet er der en fin sandstrand, som byder på noget for alle, uanset om man bedst kan lide at kaste sig i bølgerne, soppe i vandkanten, surfe eller måske blot ligge og dase i det bløde, hvide sand. Børnene har en perfekt legeplads, som byder på mange timers sjov med at bygge sandslotte, finde sten og skaller eller spille bold i vandkanten.

Strandene ved Hvide Sande er tildelt Det Blå Flag, som kun gives til de bedste strande, med det reneste badevand. Der er livreddere på Hvide Sande Sydstrand hver dag i sommerferien og langs alle strandene findes redningsstationer, så sikkerheden er i top.

Mod øst finder man Ringkøbing Fjord, som har noget af Europas bedste vand til surfing og andet vandsport. Badevandet er i top og meget børnevenligt, da vandet er lavt og roligt et langt stykke ud. Her finder man også det bløde, hvide sand som indbyder til at ligge og dase i solen, eller bygge et sandslot.

Booking

Booking

Book din næste campingferie her - nemt & bekvemt.Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os!

Badning

Badning

Badning

Badning

Andre aktiviteter

Surfing

Læs om Surfing

Ringkøbing Fjord et af de mest optimale steder i Europa til wind- og kitesurfing. Ligegyldigt hvilket hjørne vinden blæser fra, kan man altid surfe her.

Museer

Besøg Museet og Akvariet Fiskeriets Hus

Fiskeriets Hus - Vestkystakvariet og samtidsmuseum. Her kan man få et indblik i fiskernes hverdag, både før i tiden og nu til dags.

HvideSande.dk

Flere aktiviteter på HvideSande.dk

Læs mere om aktiviteter og muligheder på regionens hjemmeside HvideSande.dk

 
Hvide Sande Camping ★ ★ ★

Karen Brands Vej 70, Aargab
6960 Hvide Sande

Tlf. +45 9731 1218
info@hvidesandecamping.dk

Webdesign and webhosting by Apollomedia