Hvide Sande Camping Hvide Sande Camping Hvide Sande Camping
dansk deutsch | dansk dansk

Aktiviteter ved Hvide Sande Camping

Kun 200 meter fra Hvide Sande Camping ligger Vesterhavet og man kan bade lige nedenfor pladsen. Fortsætter man ca. 1 km nordpå kommer man til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livredder på stranden alle dage i sæsonen. Alle strandene omkring Hvide Sande er blevet tildelt EU's blå badeflag som en garant for at badevandskvaliteten er i top.

På den anden side af pladsen ligger Ringkøbing Fjord, kun 100 meter borte, her kan man fiske, bade og surfe. Et rigtig godt sted for familier med små børn, da der er lavt, roligt vand et godt stykke ud i fjorden.

På hele turen fra Nymindegab i syd til Søndervig i nord og Ringkøbing mod øst, er der et velanlagt cykel/natursti anlæg som er ideelt til cykelture med familien. Stien er anlagt mellem klitterne, væk fra vejens støj og larm. Naturstien er en del af Nordsøruten, som går gennem syv lande rundt omkring Nordsøen.

Surfing

Læs om Surfing

Ringkøbing Fjord et af de mest optimale steder i Europa til wind- og kitesurfing. Ligegyldigt hvilket hjørne vinden blæser fra, kan man altid surfe her.

Lystfiskeri

Læs om Lystfiskeri

Hvide Sande byder på noget af det mest afvekslende fiskeri - molefiskeri, havfiskeri, fjord- og å-fiskeri - spændende muligheder hele året rundt.

Cykling

Læs mere om cykling her

Området omkring Hvide Sande tilbyder alt til en perfekt cykelferie. Vestkyststien en del af verdens længste cykelsti ligger lige ved Campingpladsen.

Badning

Læs mere om badningen

Badning i Ringkøbing fjord og Vesterhavet.

Museer

Besøg Museet og Akvariet Fiskeriets Hus

Fiskeriets Hus - Vestkystakvariet og samtidsmuseum. Her kan man få et indblik i fiskernes hverdag, både før i tiden og nu til dags.

Handicapvenlig

Læs om handicapvenlig

I Ringkøbing-Skjern kommunen bliver der gjort et stort arbejde for at lette adgangen for handicappede.

Fiskeauktion

Læs mere om fiskeauktionen

Byde på frisk fisk direkte fra fiskekasserne. I sommerferien arrangerer borgerforeningen fiskeauktion for turister hver søndag.

HvideSande.dk

Flere aktiviteter på HvideSande.dk

Læs mere om aktiviteter og muligheder på regionens hjemmeside HvideSande.dk

 
Hvide Sande Camping ★ ★ ★

Karen Brands Vej 70, Aargab
6960 Hvide Sande

Tlf. +45 9731 1218
info@hvidesandecamping.dk

Webdesign and webhosting by Apollomedia